Brev og rapport fra Ph.D forsker Helge Green.

Fuld download Helge Greens rapport:

Forskning-saetter-spoergsmaalstegn-ved-CoV-vaccinerne-1.0.pdf

Kære Alle.

4 ud af 5 danskere er vaccineret mod Corona, og alligevel har vi det højeste smittetal under hele epidemien. Flertallet af de indlagte er vaccinerede og folk dør af COVID-19 på trods af vaccination. Men regeringen siger, at vaccination virker - hvordan hænger det sammen?

Da jeg selv er forskeruddannet, har en Ph.D. og mangeårig erfaring fra medicinalindustrien, satte jeg mig for at dykke ned i helt aktuel videnskabelig dokumentation for at finde ud af, hvad der er op og ned i denne sag. Jeg har gennemgået flere hundrede lægevidenskabelige forskningsartikler omkring COVID-19 og mRNA-vaccinerne. Jo dybere jeg kom ind i emnet, jo mere forfærdet blev jeg. Min oprindelige tanke var at søge viden til mig selv, men nu er jeg der, hvor jeg føler en forpligtelse overfor mine medmennesker til at dele, dét jeg har fundet. Det undrer mig dybt, at frit tilgængelig viden, som denne ikke bliver fremført af flere eksperter eller omtalt i den danske presse?

I den vedhæftede rapport har jeg lavet en sammenskrivning af mere end 100 peer-reviewed lægevidenskabelig artikler. Det er skrevet på en letlæselig måde, og alt er dokumenteret med referencer, således at det kan tjekkes. Mit mål er være så faktuel som mulig. Rapporten starter med et sammendrag på 2 sider, som kan læses selvstændigt. Hvis du derefter har lyst til at få flere uddybende detaljer, kan du læse resten.

Alt i min rapport er videnskabeligt dokumenteret, og jeg beder dig overveje at sende den videre til så mange som muligt, uanset deres holdning til vaccination. Meget gerne pr. mail, så modtageren har mulighed for at se hele rapporten med links, så oplysningerne kan tjekkes, hvis vedkommende ønsker det.

Har emnet ikke har din interesse, så beklager jeg ulejligheden.

Du ønskes en rigtig god dag.

Helge Green, Ph.D.

Screenshots fra rapportenTilbage til forsiden
#ZerOQAnonymous